Actie Lasapparatuur en lasmateriaal

  1. Home
  2. Acties
9 Producten beschikbaar

Lasnaadonderzoek

Niet destructieve lasnaad onderzoek in 3 eenvoudige stappen door middel van ontvetter, Rode kleurstof, en Witte ontwikkelingsvloeistof. Onderzoek de kwaliteit van de lasnaad!

€32,59 €27,70

Griffon Gaslek zoekspray - 400 ML

Lek zoekspray voor het controleren op en zoeken naar lekken in gas-, stoom- en persluchtleidingen. Deze gaslekzoeker is niet corrosief, niet giftig en onbrandbaar.

€6,00

Lashoogtemeter - Gratis bij besteding van 50 euro

Bepaal de A-hoogte van uw las doormiddel van een lashoogtemeter. U heeft de keuze uit een metalen en een digitale lashoogtemeter voor een nauwkeurige meting.

€4,12 €0,00

**Laatste Gratis haakse slijper** Bij uw slijpschijven

Update! Er is nog maar 1 slijper beschikbaar! Bij aanschaf van: 400 doorslijpschijven & 100 lamellenschijven, ontvang je een hele mooie haakse slijper van Keyang! Maar wees er op tijd bij! Er zijn slechts 10 slijpers beschikbaar!

€499,99

Globe **Actie** Slim-Cut - Slijpschijf

Hoge kortingen! Een doos a 25 stuks Slim-Cut slijpschijven €19,95! Bestelt u 3 dozen? Dan betaalt u geen verzendkosten! Alleen maar mooie eigenschappen! - Geschikt voor Staal en RVS - Diameter: 125 mm - Dikte: 1 mm. - Hoge snijsnelheid

€19,95

*** Verzamel map *** Handboek voor de lasser

Spaart u ook het gratis handboek voor de lasser? Dan mag deze mooie verzamelmap eigenlijk niet meer ontbreken! En vanwege de publicatie van het 100e artikel kunt u deze map nu GRATIS ontvangen bij besteding van €250,-!

€0,00

Lastraga/Cryogas ***GRATIS*** Handboek voor de Lasser - Digibook

Een handig document voor op de werkvloer dat als naslagwerk dient voor u en uw collega's. Het Handboek is gratis aan te vragen en wordt per e-mail aan u toegestuurd. U kunt er zelfs een gratis map bij bestellen waar u het uitgeprinte handboek in kunt verz

€0,00

Lastraga/Cryogas *NIEUW* Handboek voor de Lasser - Boekwerk

Het handboek is tegenwoordig ook in gedrukte variant te verkrijgen. Ontvang de edities van 2015, 2016, 2017 en 2018 nu samen in 1 met meer dan 500 pagina’s over vele las onderwerpen, zoals lasprocessen MIG/MAG, TIG, Elektroden lassen, Plasma, Autogeen en

€20,66

Automatische lashelm - General

Een lashelm die betaalbaar, betrouwbaar en comfortabel is! Een CE gecertificeerde lashelm (EN175B) met een gecertificeerde automatische lasfilter kleur 4/9-13 (EN379 1/1/1/2).

€49,95

Maandelijkse acties lastechniek

Iedere maand hebben we een nieuwe actie op het lasapparatuur, of lastoebehoren. De acties zijn gerelateerd aan onze maandelijkse thema's die ook zijn terug te vinden in ons handboek voor de lasser. Houd daarom onze webshop goed in de gaten. Want zo komen er regelmatig slijtonderdelen aan bod, of veiligheidsmiddelen en zelfs extra scherp geprijsde lasapparatuur!

Lasapparatuur acties

Naast onze maandelijkse acties hebben we regelmatig scherp geprijsde lasapparatuur in de actie staan. De ene keer vind je hier lasapparatuur volledig lasklaar, zelf inclusief lashandschoenen en de andere keer hebben we echt alleen het lasapparatuur scherp in de actie staan. De acties verschillen van tijd tot tijd, dus houd de acties goed in de gaten in onze webshop!

Overige las acties

Naast bovenstaande acties, komen er ook regelmatig extra acties. Zoals zeer scherp geprijsde slijpschijven, maar ook acties vanwege Black Friday, of singles day. Maar wat dacht je van speciaal scherp geprijsde lastoebehoren vanwege vaderdag, sinterklaas of kerst. Leuke acties om weg te geven! Kortom alles om te lassen acties genoeg!

Handboek voor de lasser

En als allerlaatste actie, die eigenlijk altijd loopt is ons handboek voor de lasser. Een interessant handboek waar veel informatie uit te halen is voor de beginnende lasser, maar ook voor de ervaren lasser! Bij dit handboek kun je nu ook de mooie verzamelmap bestellen. Normaal kost die 15 euro, maar bij besteding van € 250,- krijg je hem gratis!

Dit is wat anderen zeggen over de service van Allesomtelassen.nl: