Actie Lasapparatuur en lasmateriaal

  1. Home
  2. Acties
11 Producten beschikbaar

Messer | Snijsystemen ***ACTIE! - Reduceerventielen***

Verschillende reduceerventielen van het merk Messer. Hier vind je de reduceerventielen voor zuurstof, acetyleen, menggas/argon & koolmonoxide

€75,00

**Gratis haakse slijper van Keyang!** Bij uw slijpschijven

Update! Er zijn nog 8 slijpers beschikbaar! Bij aanschaf van: 400 doorslijpschijven & 100 lamellenschijven, ontvang je een hele mooie haakse slijper van Keyang! Maar wees er op tijd bij! Er zijn slechts 10 slijpers beschikbaar!

€499,99

Globe **Actie** Slim-Cut - Slijpschijf

Hoge kortingen! Een doos a 25 stuks Slim-Cut slijpschijven €19,95! Bestelt u 3 dozen? Dan betaalt u geen verzendkosten! Alleen maar mooie eigenschappen! - Geschikt voor Staal en RVS - Diameter: 125 mm - Dikte: 1 mm. - Hoge snijsnelheid

€19,95

ESAB Buddy Tig 160 - TIG lasapparaat - Compleet!

De Esab Buddy TIG 160 compleet met alle las benodigdheden: Toorts, aardkabel, TIG lashandschoenen, lashelm, reduceerventiel, TIG draad, lasschort en een slijdonderdelenkoffer! Dat is pas echt alles om te lassen!

€890,00

ESAB Rebel EMP 215ic - Multi-proces lasapparaat - Compleet!

De Esab Rebel EMP 215ic compleet met alle las benodigdheden: Toorts, aardkabel, elektroden tang, lashandschoenen, lashelm, reduceerventiel, OK Autrod 12.51 - Lasdraad - 0,8mm - ESAB (rol 5kg), lasschort en een slijdonderdelenkoffer! Dat is pas echt alles

€1.690,00

Lincoln electric Invertec 150S - Elektroden Lasapparaat - Compleet!

Een mooie actie op de Invertec 150S. Koop nu het elektroden lasapparaat Compleet en lasklaar! Incl. koffer, kabels, laskap, hamer en borstel. Maar ook Supra 2,5 x 350 elektroden, lashandschoenen en een lasschort.

€545,00

ESAB Caddy Arc 151i A31 - Elektroden lasapparaat - Compleet!

Schaf de Caddy Arc compleet en voordelig aan! Compleet met een handlaskap, elektroden, lasschort, bikhamer, staalborstel en runderleren lashandschoenen.

€805,00

Lincoln electric Speedtec 200C - Multiproces lasapparaat - Compleet!

De Speedtec 200C is wel heel erg leuk geprijsd en dat niet alleen, er zitten een heleboel leuke accessoires bij zodat je direct kunt beginnen met lassen!

€1.340,00

Lincoln electric Invertec 170TPX - Tig lasappaat - Compleet!

Deze Invertec 170TPX is wel heel mooi geprijsd. En je krijgt er nog allerlei belangrijke accessoires bij, zodat je echt direct kunt beginnen met lassen!

€1.475,00

*** Verzamel map *** Handboek voor de lasser

Spaart u ook het gratis handboek voor de lasser? Dan mag deze mooie verzamelmap eigenlijk niet meer ontbreken! En vanwege de publicatie van het 100e artikel kunt u deze map nu GRATIS ontvangen bij besteding van €250,-!

€15,00 €0,00

Lastraga/Cryogas ***GRATIS*** Handboek voor de Lasser - Digibook

Een handig document voor op de werkvloer dat als naslagwerk dient voor u en uw collega's. Het Handboek is gratis aan te vragen en wordt per e-mail aan u toegestuurd. U kunt er zelfs een gratis map bij bestellen waar u het uitgeprinte handboek in kunt verz

€0,00

Maandelijkse acties lastechniek

Iedere maand hebben we een nieuwe actie op het lasapparatuur, of lastoebehoren. De acties zijn gerelateerd aan onze maandelijkse thema's die ook zijn terug te vinden in ons handboek voor de lasser. Houd daarom onze webshop goed in de gaten. Want zo komen er regelmatig slijtonderdelen aan bod, of veiligheidsmiddelen en zelfs extra scherp geprijsde lasapparatuur!

Lasapparatuur acties

Naast onze maandelijkse acties hebben we regelmatig scherp geprijsde lasapparatuur in de actie staan. De ene keer vind je hier lasapparatuur volledig lasklaar, zelf inclusief lashandschoenen en de andere keer hebben we echt alleen het lasapparatuur scherp in de actie staan. De acties verschillen van tijd tot tijd, dus houd de acties goed in de gaten in onze webshop!

Overige las acties

Naast bovenstaande acties, komen er ook regelmatig extra acties. Zoals zeer scherp geprijsde slijpschijven, maar ook acties vanwege Black Friday, of singles day. Maar wat dacht je van speciaal scherp geprijsde lastoebehoren vanwege vaderdag, sinterklaas of kerst. Leuke acties om weg te geven! Kortom alles om te lassen acties genoeg!

Handboek voor de lasser

En als allerlaatste actie, die eigenlijk altijd loopt is ons handboek voor de lasser. Een interessant handboek waar veel informatie uit te halen is voor de beginnende lasser, maar ook voor de ervaren lasser! Bij dit handboek kun je nu ook de mooie verzamelmap bestellen. Normaal kost die 15 euro, maar bij besteding van € 250,- krijg je hem gratis!