3M Adflo - Speedglas 9100

  1. Home
  2. Adflo - Speedglas 9100

Adflo Motorunit compleet standaard met Li-on Batterij, lader en riem. De Adflo is een motoraangedreven ademhalingsbescherming. Een awardwinnend systeem dat de l... Lees meer...

€699,72 Excl. btw
Merk:
3M
Artikelcode:
S9014101
Levertijd:
1 week

Productomschrijving

Adflo Motorunit compleet standaard met Li-on Batterij, lader en riem. De Adflo is een motoraangedreven ademhalingsbescherming. Een awardwinnend systeem dat de lasser beschermt tegen schadelijke stoffen van het lassen. De Adflo filtert de lucht en zorgt voor constante aanvoer van schone gefilterde lucht zonder hitte en zweet. De Adflo beschermt tegen gassen, stoffen en dampen.

De Adflo is klein en compact om nog voldoende bewegingsvrijheid te hebben in nauwe ruimtes. Bovendien is de Adflo licht van gewicht, waardoor je een ultiem draagcomfort ervaart.

De luchttoevoer is altijd constant met een nominale hoeveelheid van 170 l/minuut, ongeacht de batterijlading of de verzadiging van het deeltjesfilter. Voor warme, vochtige werkomstandigheden kunt u de luchtstroom verhogen naar 200 l/minuut door simpelweg nogmaals op de ON knop te drukken.

 

Recent bekeken