Lastechniek | Lasapparatuur | Industriële Gassen | Lastraga/Cryogas

De basis voor een geslaagde certificering in de lastechniek is kennis en kunde

De basis voor een geslaagde certificering in de lastechniek is kennis en kunde Iedere dag zijn we bezig met het delen van kennis via sociaal media privé maar ook zakelijk met onze netwerken. Hoe krijgen we de kennis op de juiste plek? Alle mogelijke vormen van kennisoverdracht worden er georganiseerd. Opleiden en scholen van onderhoudsmensen en lassers via workshops, toolboxen en lastoortsen EHBO. De laatste tijd hebben steeds meer bedrijven een beroep gedaan op onze toolboxmetings, workshops en lastoortsen EHBO.

Keuren van lasapparatuur

Keuren van lasapparatuur Lasapparatuur moet regelmatig gekeurd worden. We gaan vandaag twee keuringen bespreken: De NEN3140 welke verplicht is volgens de ARBO wet, om de veiligheid van de medewerker te garanderen. En de Europese norm IEC 60974-4: 2016 welke verplicht wordt wanneer je laswerk verricht onder keur.

Het keuren van gasleidingwerk

Het keuren van gasleidingwerk Leidingwerk voor industriële gassen en leidingwerk voor lasrook worden door ons aangelegd en gekeurd. Maar vandaag gaan we in op de vraag: "Waar moet je op letten voor de keuring van leidingwerk van Industriële gassen?" Leidingwerk voor lasrook komt de volgende keer aan bod.

Keuren en kalibreren van lasapparatuur

Keuren en kalibreren van lasapparatuur Lasmachines moeten meestal 1 keer per jaar worden gekeurd en gevalideerd en zo nodig gekalibreerd. In verband met de veiligheid van de lasser en de kwaliteit van het lasapparaat. Wat gebeurt er bij het keuren, valideren en kalibreren? Emiel laat het zien samen met Anibal van onze technische dienst.