Lastechniek | Alles over het Lassen

Lastechniek | Alles over het Lassen

Hulpmiddelen voor het TIG lassen

Hulpmiddelen voor het TIG lassen We hebben het deze maand al eens gehad dat TIG lassen een handvaardigheid is, die je nodig hebt of moet leren, om te kunnen TIG lassen. Daarom hebben we vandaag eens gekeken naar wat je allemaal nodig hebt bij het TIG lassen en welke hulpmiddelen het je makkelijker kunnen maken.

Lasapparatuur voor de hobbyist

Lasapparatuur voor de hobbyist In ons klantenkring hebben wij ook zeer gewaardeerde hobbyisten en andere minder frequente lassers. Ook voor deze groep hebben we een mooi assortiment aan MIG/MAG lasappaten. Maar voor hen is een data log systeem vaak niet zo interessant. Maar een digitaal lasapparaat kan dat dan weer wel zijn. We gaan er eens dieper op in in dit artikel.

Verkeerd gebruik laspistoolspray

Verkeerd gebruik laspistoolspray Anti spatspray bestaat in verschillende uitvoeringen en wordt veelvuldig gebruikt. Vaak met zeer goede resultaten maar soms gaat het ook fout. En als het fout gaat dan gaat het ook goed fout! Een busje van € 3,00 kan zo maar een schadepost worden van duizenden euro`s. Daarom leggen we vandaag even uit wat de verschillen zijn en waarvoor ze gebruikt dienen te worden.