ESAB Buddy Arc - Elektroden lasapparaat

  1. Home
  2. Buddy Arc - Elektroden lasapparaat

De Buddy Arc serie van ESAB zijn robuust en duurzaam. Het elektroden lasapparaat voor de professionele lasser. De lasmachine biedt state-of-the-art lasprestatie... Lees meer...

€310,00 Excl. btw
Merk:
ESAB
Artikelcode:
S1917601

Product omschrijving

 

 

Buddy Arc 145 

 

Buddy Arc 180 

 

Buddy Arc 400i 

 

Buddy Arc 400i XC 

Inclusief Las en aardkabel 3 meter   Las en aardkabel        
               
Prijs Op aanvraag   Zie "Maak uw keuze"   Op aanvraag   Op aanvraag
               
Algemeen  De Buddy Arc 145 is robuust en duurzaam. Zeer geschikt voor de professionele Elektroden lasser. Met het elektroden lasapparaat bereik je echte state-of-the-art lasprestaties. Het is een uiterst betrouwbaar lasapparaat, doordat hij is voorzien van de laatste IGBT techniek. De interne elektronica wordt gekoeld door een zeer efficiënte ventilator om zo het apparaat extra goed te beschermen. De machine is uitgerust met drie koelribben die de levensduur van het product verder verlengen. De behuizing is robuust,ontworpen om bestand te zijn tegen ruwe omstandigheden en voldoet aan IP-23S klasse. De machine is voorzien van zowel een schouderband als een robuuste handgreep.

 

  De Buddy Arc 180 is robuust en duurzaam. Zeer geschikt voor de professionele Elektroden lasser. Met het elektroden lasapparaat bereik je echte state-of-the-art lasprestaties. Het is een uiterst betrouwbaar lasapparaat, doordat hij is voorzien van de laatste IGBT techniek. De interne elektronica wordt gekoeld door een zeer efficiënte ventilator om zo het apparaat extra goed te beschermen. De machine is uitgerust met drie koelribben die de levensduur van het product verder verlengen. De behuizing is robuust,ontworpen om bestand te zijn tegen ruwe omstandigheden en voldoet aan IP-23S klasse. De machine is voorzien van zowel een schouderband als een robuuste handgreep.

 

  De Buddy Arc 400i is een heavy-duty, ventilator gekoelde en IGBT gebaseerde inverter speciaal voor het MMA/TIG (scratch-start) lassen. Dit elektroden lasapparaat heeft een groot stroombereik voor een krachtige lasprestatie. Bovendien is de Buddy Arc geschikt voor een groot aantal elektroden typen zoals elektroden voor algemeen gebruik, elektroden met een laag waterstof gehalte en RVS cellulose. De Buddy Arc is eveneens in staat om te TIG lassen met nauwkeurige controle. Hiervoor heb je enkel een TIG toorts nodig en een gas cilinder. Op die manier kun je milde staat en RVS lassen met en zonder vul materiaal.

 

  De Buddy Arc 400i XC is net als de de Buddy Arc 400i een heavy-duty, ventilator gekoelde en IGBT gebaseerde inverter speciaal voor het MMA/TIG (scratch-start) lassen. Dit elektroden lasapparaat heeft een groot stroombereik voor een krachtige lasprestatie. Bovendien is de Buddy Arc geschikt voor een groot aantal elektroden typen zoals elektroden voor algemeen gebruik, elektroden met een laag waterstof gehalte en RVS cellulose. Naast deze kenmerken heeft de Buddy Arc 400i XC ook de mogelijkheid tot gecontroleerde lasdynamiek, dit zorgt voor nog betere laseigenschappen voor het lassen van pijpen met cellulose elektroden. De Buddy Arc is eveneens in staat om te TIG lassen met nauwkeurige controle. Hiervoor heb je enkel een TIG toorts nodig en een gas cilinder. Op die manier kun je milde staat en RVS lassen met en zonder vul materiaal.

 

Afmetingen  (B)120 mm x (H)220 mm x (L)280 mm

3,6 KG

 

  (B)140 mm x (H)230 mm x (L)310 mm

6 KG

 

  (B)280 mm x (H)510 mm x (L)540 mm

29 KG

 

  (B)280 mm x (H)510 mm x (L)540 mm

31 KG

 

Input Voltage  50/60 Hz

Volt 230 V 

 

  50/60 Hz

Volt 230 V 

 

  50 Hz

Volt 400 V

 

  50 Hz

Volt 400 V

 

Specificaties vermogen

Beschermingsklasse 

Open circuit VDC hoog 

Open spanning 

 

 

IP23S

63 VDC

63 VDC 

 

   

IP23S

 

59.8 VDC

 

  0.93

 

 

68 VAC

 

  0.93

 

 

78 VAC

 

Zekering 16A 

 

  16A

 

       
Toepassingen  Fabricage & onderhoud

Onderhoud op locatie/ reparatie

Constructie van civiele werken

Algemene productie

Landbouw

 

  Fabricage van installaties en onderhoud

Onderhoud op locatie/reparatie

Constructie van civiele werken

Algemene productie

Landbouw

 

  Lassen met elektroden voor algemeen gebruik

elektroden met een laag waterstof gehalte

RVS cellulose

 

  Lassen met elektroden voor algemeen gebruik

elektroden met een laag waterstof gehalte

RVS cellulose

Pijplassen met cellulose elektroden

 

Garantie 2 jaar    2 jaar   2 jaar    2 jaar 
               
Download Brochure   Brochure        

Recent bekeken