ESAB Buddy Tig 160 - TIG lasapparaat

  1. Home
  2. Buddy Tig 160 - TIG lasapparaat

De BuddyTig 160 heeft een gebruiksvriendelijk design en is tevens robuust en licht van gewicht. Hierdoor is hij draagbaar en makkelijk te verplaatsen om overal ... Lees meer...

€600,00
Merk:
ESAB
Artikelcode:
19177

Product omschrijving

 

De Buddy TIG 160 is het TIG lasapparaat voor de professionele lasser. Door de toepassing van de hoogwaardige IGBT technologie is het een betrouwbare TIG machine en biedt hij echte state-of-the-art lasprestaties. Het is een handzaam lasapparaat door zijn gebruiksvriendelijke, robuuste en lichtgewicht design. Hierdoor is hij geschikt voor veel verschillende toepassingen. En biedt hij HF start en de mogelijkheid tot het lassen met beklede elektroden.

De interne elektronica wordt gekoeld door een zeer efficiënte ventilator voor extra betrouwbaarheid en bewaakt door een thermisch beveiligingssysteem. De machine is uitgerust met drie hitteschilden die de levensduur van het product verder verlengen.

Het machinehuis is ontworpen om ruwe omgevingen te weerstaan en voldoet aan de IP 23S klasse. De machine is zowel voorzien van een schouder-draagband als een robuuste handgreep.

 

Downloads

 

Afmetingen

Beschrijving of kwalificatie Buddy Tig 160
Breedte 140 mm
Hoogte 230 mm
Lengte 310 mm

 

Gewicht

Beschrijving of kwalificatie Buddy Tig 160
Gewicht 6 kg

 

Inputwaarden

Buddy Tig 160

Frequentie Hz 50/60 Hz
V AC 230 VAC

 

Specificaties vermogen

Beschermingsklasse IP23S
Open circuit VDC hoog 58 VDC

 

Zekering

Zekering, traag - ampère 16 A

 

Tags