ESAB Anti-spat Lasspray - Alle varianten

  1. Home
  2. Anti-spat Lasspray - Alle varianten
€7,30 Excl. btw
Merk:
ESAB
Artikelcode:
17084
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 werkdagen

Product omschrijving

ESAB Total spatter control

600 ml

 

ESAB High Tech antie spatter

400 ml

De ESAB Pre-Weld-vloeistof is zoveel meer dan een traditionele anti-spat. ESAB is erin geslaagd een product te ontwikkelen met een veel hogere concentratie van de werkzame stof dan enig ander beschikbaar product. Het product verdampt niet van het werkstuk, het geeft buitengewone bescherming helemaal vanaf de uiterste rand van de las en op het werkstuk. Maar toch is het product gemaakt van plantaardige olie en volkomen veilig, zo zitten er geen gevaarlijke of schadelijke stoffen in de spray. De spat spray is volledig siliconenvrij en oplosbaar in water, er vormen geen problemen bij nabehandelingen zoals schilderen.

 

Deze combineert een compromisloze efficiëntie met een actieve bescherming voor het milieu en de gezondheid. De High-Tech-spray voorkomt op doeltreffende wijze dat lasspatten vast gaan zitten op het werkstuk of in de lastoorts. De High-Tech antispatspray is ontbrandbaar, niet-giftig, bevat geen schadelijke gassen en is veilig voor de huid. Het bevat geen gevaarlijke of schadelijke stoffen en voldoet aan de norm 88/379/EEC. Als drijfgas wordt zuivere lucht toegepast, de spray bevat geen oplosmiddelen, er ontstaat geen indirecte luchtverontreiniging en er wordt geen bijdrage geleverd aan het broeikaseffect. De spray is volledig vrij van siliconen en in water oplosbaar. Door het unieke ontwerp van deze bus met spuitkop is het mogelijk om op alle plaatsen te spuiten.

Clean Weld laspasta

450 gr

Een laspasta die door de vorming van een hittebestendige laag voorkomt dat lasspatten vast gaan zitten. Voor een goed resultaat dient u het hete gasmondstuk op de lastoorts ongeveer 20-25 mm in de laspasta te steken. De pasta moet met een verfkwast op het gereedschap en de klemmen worden aangebracht. De lastoorts dient u na gebruik met het mondstuk omlaag op te hangen, zodat het toortsmondstuk niet verstopt kan raken. Deze pasta is reukloos en bevat geen oplosmiddelen, siliconen of schuurmiddelen.

Recent bekeken