ESAB Sentinel Air filterunit - Ademhalingsbescherming

  1. Home
  2. Sentinel Air filterunit - Ademhalingsbescherming

De Eco air en de Aristo Air zijn lucht filters voor het aanvoeren van verse lucht. Beide systemen kunnen worden aangesloten op de Sentinel A50 met aansluiting v... Lees meer...

€278,05 Excl. btw
Merk:
ESAB
Artikelcode:
S10622501

Productomschrijving

luchtfilters Sentinel A50

De Eco air en de Aristo Air zijn lucht filters voor het aanvoeren van verse lucht. Beide systemen kunnen worden aangesloten op de Sentinel A50 met aansluiting voor verse lucht. Beide luchtfilters hebben hun eigenschappen:

Eco Air

Het Eco Air elektrisch luchtfiltersysteem levert 170 liter aan zuivere / gefilterde lucht per minuut voor een aangenamere werkomgeving. De eenheid weegt slechts 1 kg, maar is toch bestand tegen de zwaarste werkomstandigheden. De unit word geleverd met een P3 filter met een buitengewone filtercapaciteit. De batterij heeft een werkingsduur van 8 uur en kan los van de motoreenheid worden opgeladen, waardoor de unit ook bij het werken van dubbele shiften kan worden gebruikt. De Eco Air is uitgerust met een luchtstroomalarm dat een geluidssignaal geeft, wanneer de batterij bijna leeg is of de filter geblokkeerd is.

Aristo Air

Het Aristo Air PAPR (Powered Air Purifying Respirator = Elektrisch Luchtzuivering) systeem biedt, krachtige bescherming tegen lasrook en stof bij het lassen, gutsen en slijpen. In de unit is de laatste printplaattechnologie verwerkt, die het de lasser mogelijk maakt de luchtstroom te regelen van 170 tot 210 L/min afhankelijk van de omgeving en toepassing. De luchtstroom wordt weergegeven door een LED indicator bovenin de unit. De Aristo Air is voorzien van hoor- en zichtbare alarmmeldingen voor ´filter geblokkeerd´ en ´batterij bijna leeg´, wat de lasser extra veiligheid biedt.

Recent bekeken