Over Lastraga

Wij adviseren en begeleiden

Het doel van Lastraga/Cryogas is het ondersteunen van bedrijven met kennis en kunde in de wereld van de Lastechniek. U komt niet bij ons voor een product, u komt bij ons voor een complete oplossing: Meedenken, procesverbetering, efficiëntie en rendement verhogen zodat u een kwalitatief goed product heeft als eindresultaat.

We zijn een gezond bedrijf, dat waardevol is voor klanten, Lassers, werknemers, partners en de maatschappij als geheel.

 

Uw lastechnische en industriële gassen zorg is onze zorg.

Elk lasproces een oplossingOmdat we betrokken zijn bij uw totaal proces van de lastechniek, kunnen wij kijken naar uw mogelijkheden en onmogelijkheden. Nog altijd gaat de wijsheid op: De beste las is geen las. Wanneer we dan samen moeten vaststellen dat er gelast moet worden, is het belangrijk om een goede en wel overwogen keuze te maken.

Voor elk probleem is er wel een oplossing. Wanneer wij een dergelijk probleem al eens eerder bij een van onze tevreden klanten hebben mogen oplossen, dan is deze oplossing ongetwijfeld ook voor u toepasbaar. En wanneer een probleem nieuw is voor ons, dan zien wij juist daar een uitdaging in.

Ons motto is dan ook: Kan niet, dat bestaat niet.

 

Hoe helpen wij u bij uw lastechnische vraagstukken? 

We bieden innovatieve oplossingen. We volgen het volgende stappenplan.

  • Keuze lasproces met haar "complexe" technieken
  • Keuze en toepassing apparatuur
  • Bestaande kennis en kunde lasser / mogelijkheden in opleiding
  • Maatwerk in proces toepassing, mechanisatie, automatisering
  • Daarnaast willen we een positieve bijdrage leveren aan uw onderneming met datgene wat we doen, de manier waarop we dat doen en met activiteiten die niet direct tot onze kerntaken behoren.

 Onze missie is pas geslaagd wanneer u tevreden bent.

- Dit alles staat garant voor een samenwerking op de lange termijn -