Lasapparaat | MIG/MAG, TIG, Elektroden en plasma

lastechniek

NIEUW! LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

Wees er altijd zeker van dat je niet te veel betaalt met de laagste prijs garantie op al het lasapparatuur bij Lastraga/Cryogas! *Lees de voorwaarden.

Lasapparatuur niet gevonden?

Wij verzorgen voor u het gehele pakket met zowel MIG/MAG, TIG, Elektroden en Plasma apparatuur. Zoekt u een lasapparaat die er niet tussen staat. Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen deze namelijk ook voor u verzorgen.

Geef bij de bestelling ook altijd de stekkertype op voor de primaire stroom en draad of elektroden diameter. Uiteraard kunnen wij uw lasapparatuur ook geheel naar wens configureren.

33 Producten beschikbaar

Lincoln electric Dagger 100 - Plasma snijmachine

De Dagger 100 is een op inverter technologie gebaseerd systeem en geeft de mogelijkheid om met dezelfde slijtdelen en gassen te markeren en te snijden. De gepatenteerde starttechnologie reduceert het hoogfrequent geluid en verlengd de levensduur van de sl

€4.499,00

Lincoln electric Aspect 300 - TIG lasapparaat

De Aspect 300 zijn industriële TIG machines ontworpen en geproduceerd onder de nieuwste Inverter technologie. Mede daardoor presteren deze machines onder de meest veeleisende omstandigheden.

€7.256,00 €5.630,00

ESAB Buddy Arc - Elektroden lasapparaat

De Buddy Arc serie van ESAB zijn robuust en duurzaam. Het elektroden lasapparaat voor de professionele lasser. De lasmachine biedt state-of-the-art lasprestaties en betrouwbaarheid door de toepassing van de nieuwste hoogwaardige IGBT technologie.

€310,00

ESAB Buddy Tig 160 - TIG lasapparaat

De BuddyTig 160 heeft een gebruiksvriendelijk design en is tevens robuust en licht van gewicht. Hierdoor is hij draagbaar en makkelijk te verplaatsen om overal te kunnen gebruiken. Een betrouwbare lasmachine die state-of-the-art lasprestaties biedt.

€600,00

ESAB Caddy Arc - Elektroden lasapparaat

De Caddy Arc serie elektroden lasapparatuur kenmerkt zich door het compacte en draagbare design. Bovendien is de Caddy Arc geschikt voor het elektroden lassen, maar ook voor het TIG lassen. Een multifunctioneel lasapparaat met verschillende mogelijkheden:

€805,00

ESAB Caddy MIG - MIG/MAG lasapparaat

Een handig draagbaar lasappaaraat, ideaal voor reparatie, onderhoud en montage werkzaamheden. Voor het lassen van koolstofstaal. Incl. dtoorts MXL 3 meter. De C160i en de C200i hebben beiden hun eigen eigenschappen, zie de verschillen onder de:

€947,00

ESAB Caddy TIG - TIG lasapparaat

De Caddy TIG is een compacte en draagbare inverter voor het TIG lassen, met HF of liftarc start en MMA. Hij is duurzaam en schokbestendig, hierdoor is het een goed lasapparaat voor gebruik op verschillende locaties. En hij heeft verschillende mogelijkhede

€1.415,00

ESAB Cutmaster - Plasma Snijmachine

De ESAB Cutmaster is een plasma snijmachine dat doet wat het belooft! Het aanbevolen snijvermogen is gelijk aan het ware snijvermogen van de machine. Een snede met de Cutmaster heeft een glad snijvlak met weinig of geen metaalschuim en vereist nagenoeg...

€1.839,00 €1.215,00

Lincoln electric CV - MIG/MAG lasapparaat

De CV serie van Lincoln Electric zijn industriële stroombronnen speciaal ontwikkeld voor heavy-duty werkzaamheden zoals Offshore of op scheepswerven. In de zwaarste omstandigheden (getest tot wel +40°C) kan er worden gelast met de CV-425 of CV-510. De gev

€0,00

Lincoln electric Handy MIG - MIG/MAG lasapparaat

Geschikt voor dun plaatwerk, Aan te sluiten op 230 V, met 16 ampère zekering, Eenvoudige bediening, Compact, draagbaar, licht van gewicht en gebruiksvriendelijk, Ideaal voor algemeen licht onderhoudswerk.

€0,00

ESAB Heliarc TIG AC/DC - TIG lasapparaat

Met de Heliarc heb je werkelijk alles wat je nodig hebt voor het geavanceerde AC/DC lassen van aluminium, aluminium legering, magnesium legering, RVS, koperen legering en zacht staal.

€0,00

Lincoln electric Invertec - Tig lasappaat

De Invertec is een TIG Lasapparaat met vele mogelijkheden. De Invertec staat bekend om zijn geavanceerde Inverter technologie voor superieure TIG laseigenschappen. Daarnaast heeft iedere Invertec nog zijn eigen specifieke eigenschappen. Bekijk daarvoor de

€1.140,00

Lincoln electric Invertec 2V - Elektroden lasapparaat

De Invertec 2V serie elektroden lasapparaat van Lincoln is een elektroden- en Lift TIG lasmachine. Hij is speciaal ontworpen en gebouwd volgens de nieuwste digitale Inverter technologie, waarmee een robuuste industriële constructie wordt gecombineerd met

€0,00

Lincoln electric Invertec PC-210 - Plasma Snijmachine

Met de PC-210 kun je alle kanten mee uit omdat je hem heel eenvoudig op het lichtnet (met een 16A zekering) kunt aansluiten. Bovendien is hij klein, compact en draagbaar met zijn slechts 18 kg. Hij is geschikt voor diverse materialen zoals staal, RVS, alu

€1.798,00 €1.400,00

Lincoln electric Invertec S - Elektroden Lasapparaat

De Invertec S serie elektroden lasapparaat van Lincoln is uitermate geschikt voor verschillende toepassingen en omgevingen. De Invertec S is ontwerpen om uitstekend las- en startgedrag te garanderen. Het lasapparaat is uitgerust met een unieke set extra's

€375,00

Lincoln electric Invertec SX - Elektroden Lasapparaat

Door de robuuste doch lichtgewicht behuizing van de Invertec SX is het een lasapparaat die draagbaar is en overal te gebruiken. In het veld, maar ook op de werkplaats. Wat hem helemaal ideaal maakt, is dat hij geschikt is voor een generator.

€590,00

Lincoln electric Linc - Elektroden Lasapparaat

De Linc is een elektroden lasapparaat van Lincoln. Het is een uitzonderlijk robuuste conventionele lasgelijkrichter, gebouwd voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden en eveneens geschikt om mee te gutsen.

€0,00

ESAB Origo Mag - MIG/MAG lasapparaat

Met de Origo Mag lasapparaat heb je betrouwbaar gereedschap in handen voor het eenvoudige laswerk met hoge kwaliteit. Want natuurlijk wil je niet dat het eindresultaat in het geding mag komen! Incl toort MXL 200 3 meter.

€960,00

ESAB Origo MIG - MIG/MAG lasapparaat

De Origo MIG is een robuuste en stevig MIG/MAG lasapparaat dat stappengeregeld is. De machines variëren van het lichte tot het zware MIG/MAG lassen en zijn geschikt voor het lassen van staal, RVS of aluminium. Bekijk de verschillende eigenschappen:

€0,00

ESAB Origo MIG - Multiproces lasapparaat

De Origo Multiproces lasapparaat zijn elektronisch geregelde, lichtgewicht machines op basis van invertertechniek voor MIG/MAG- en handlassen, ontwikkeld voor lastoepassingen met een hoge productiviteit. Bij het minimale ruimtebeslag van de nieuwe Origo™

€0,00

ESAB Origo MIG C Pro - MIG/MAG lasapparaat

De Origo MIG C Pro is een robuuste en stevig MIG/MAG lasapparaat dat stappengeregeld is. De machines variëren van het lichte tot het zware MIG/MAG lassen en zijn geschikt voor het lassen van staal, RVS of aluminium. Incl. toorts PSF 305 3 meter.

€0,00

ESAB Origo TIG - TIG lasapparaat

De Origo TIG is een TIG lasapparaat dat is ontworpen speciaal voor kwaliteits TIG lassen met alle soorten materiaal. Tevens is een belangrijke kenmerk van de Origo dat het bedieningspaneel eenvoudig is. Bekijk de verschillende Origo TIG lasapparaten.

€0,00

Lincoln electric Powertec C PRO - MIG/MAG lasapparaat

Groot aantal extra's op alle Powertec Pro’s; 2/4-takt, afbrandvertraging, koude draadaanvoer, gas voor-stroom en gas na-stroom. Standaard uitgerust met digitale volt- en ampèremeters. De Powertec® Pro’s zijn ontworpen om de lasser van dienst te zijn op el

€2.943,00 €2.310,00

Lincoln electric Powertec Compact - MIG/MAG lasapparaat

Lincoln Electric heeft een ruim assortiment Powertec compact MIG/MAG lasapparatuur. In deze lasmachines zit de draadaanvoerunit compact in het apparaat gebouwd. Alle Powertec C lasapparatuur hebben hun eigen laseigenschappen. Lees verder onder de:

€845,00

Pagina 1 van 2

Dit is wat anderen zeggen over de service van Allesomtelassen.nl: