MIG/MAG Lasapparaat

lastechniek

NIEUW! LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

Wij garanderen altijd de laagste prijs voor onze lasapparaten. Dat betekent dat wanneer je eenzelfde type of merk lasapparaat elders goedkoper heeft gevonden, wij dezelfde lasapparaat altijd goedkoper aan u zullen aanbieden. Hier zitten een aantal voorwaarden aan verbonden. Wees daarom geen dief van je eigen portemonnee en koop jouw lasapparaat bij Lastraga/Cryogas, de expert als het gaat om lastechniek! Bekijk de prijzen in onze webshop of vraag een offerte aan.

*Lees de voorwaarden.

16 Producten beschikbaar

MIG/MAG lasapparaat

MIG/MAG lassen doe je met een MIG/MAG lasapparaat. Ben je op zoek naar een goede en kwalitatieve MIG/MAG lasapparaat, dan ben je bij ons aan het goede adres. Hier vind je lasapparaten van de merken ESAB en Lincoln Electric. Twee merken die erg groot zijn op het gebied van lasapparatuur. Voor ieder laswerk bieden zij wel een lasapparaat. Hier vind je dus een MIG/MAG lasapparaat voor grote werkzaamheden tot de fijne werkzaamheden. Maar ook lasapparatuur voor het lassen in de meest extreme omstandigheden tot lasapparatuur voor de meest ideale omgevingen. Bekijk daarom ons brede assortiment van MIG/MAG lasapparatuur. En mocht je graag advies willen, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Lasapparatuur niet gevonden?

Wij verzorgen voor u het gehele pakket met zowel MIG/MAG apparatuur. Zoekt u een lasapparaat die er niet tussen staat. Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen deze namelijk ook voor u verzorgen. Uiteraard kunnen wij uw lasapparatuur ook geheel naar wens configureren.