Lastoebehoren

97 Producten beschikbaar

3M 35 stuks Scotch-Brite Surface Conditioning Super Duty Fiberschijf SL-

Alles nieuw in de originele verpakking

€145,00

Aansteker en vuursteentjes

Veilig en betrouwbaar uw autogeen brander ontsteken, dat doet u met de komaansteker of de pistoolaansteker. Beide kwaliteitsproducten. Los van de aanstekers kunt u ook vuursteentjes aanschaffen, zo kunt u deze eenvoudig vervangen zonder dat u een nieuwe a

€1,10

Aardkabelset - Verschillende varianten

De aardkabelsets zijn voorzien van pengedeelte, een 5 meter lange laskabel neopreen HO-1/N2-D, perskabelschoen en een aardklem. Verkrijgbaar in EL200 of 400 en dinse SK 50 of SKM 25.

€31,70

Aardklemmen - Alle varianten

Verschillende aardklemmen voor uw werkzaamheden, van "eenvoudige" krokodil klem, tot roterende aardklem voor ketel en apparatenbouw. Kortom voor al uw werkzaamheden is er een aardklem, lees daarvoor verder onder de:

€3,36

Adapter lasdraadspoel

€9,25

3M Adflo - Comfortriem - leer

Vervangend onderdeel voor als de originele riem moet worden verwisseld. Lederen riem voor de 3M™ Adflo™ motoraangedreven ademhalingsbescherming.

€59,56

3M Adflo Acculader Li-ion - Speedglas

Enkel geschikt voor de Adflo batterij Li-ion standaard of Li-ion Heavy Duty.

€117,35

3M Adflo Ademslang - Speedglas

De Adflo ademslang of luchtslang past op alle speedglas helmen in combinatie met de Adflomotorunit.

€28,87

3M Adflo Deeltjesfilter - Speedglas

Wanneer de Adflo motorunit wordt ingeschakeld en het display geeft rood licht, dan is dat het teken dat de deeltjesfilter vol loopt. Het is dan zeker tijd om deze te vervangen.

€59,11

3M Adflo Li-ion batterij - Speedglas

Adflo Batterij Li-ion, Standaard of Heavy Duty batterij. Deze vernieuwde batterij past niet op de oude lader, maar is wel te gebruiken op de oude Adflo motorunits.

€120,47

Afdichtingsring - Argon, menggas & stikstof

Afdichtingsring voor het reduceerventiel voor Argon, menggas en/of stikstof.

€0,40

Plymovent Afzuigarmen

Berscherm uw lassers en uzelf met een goede afzuiginstallatie voor tijdens het lassen. Met de afzuigarmen van Plymovent kunt u afzuigen bij de bron en zo een goede en gezonde werkruimte creëren voor u en uw werknemers.

€0,00

Plymovent Afzuiging Lasrook - GoLine

Ook als er op de werkvloer minder intensief gelast wordt is een goede afzuiging essentieel! Speciaal voor die groep lassers heeft Plymovent de afzuiging van GoLine en GoLineplus. Voor een effectieve bescherming, met een goede prijs kwaliteitsverhouding.

€0,00

Aluminium Pijpklemmen - Snelspanklem

> De pijpklem die ideaal is vanwege zijn lichte gewicht. > Geschikt voor RVS, Duplex & Titanium > Vleugelbouten met RVS kogelpunt

€83,00

Purge Aluminium pijpstoppers

Lichtgewicht universele pijpstopper van aluminium. De pijpstoppers zijn met hittebestendige dichting leverbaar en bestand tegen veel chemicaliën. DN40 - DN900 in verschillende maten.

€16,30

Argweld Aluminium tape - Met en zonder backing

Voor betere lasresultaten. Argweld® Backinggas Tape is vooral geschikt voor grote pijpdiameters, vaten en ketels. De aluminium tape ondersteunt de lasrups als deze nog vloeibaar is, houdt de las vlak en voorkomt druppelvorming. Dure en tijdrovende nabewer

€24,00

Abicor Binzel Anti Spatter Tip Dip 300 gram

Door het gebruik van anti-spat pasta van Binzel, voorkom je dat er spatten aan het gasmondstuk kleven dat hij verstopt raakt. Even met het hete gasmondstuk in de Anti spatter dip en creëer een zeer effectieve beschermende film om het gasmondstuk.

€5,29

Assortimentskoffer

Een mooie assortimentskoffer voor bijvoorbeeld alle slijtonderdelen voor de tig toorts of de MIG/MAG toorts. De vakken zijn flexibel in te delen en kun je groter of kleiner maken, zo past alles er in!

€5,75

Purge Backinggas schijven - EZ Purge Flex

De backinggas schijven van EZ Purge Flex, zijn Gasdichte dubbele siliconen schijven. De schijven zijn Zeer slijtvast en hittebestendig tot wel 320ºC. Daarmee zijn de schijven uitermate geschikt voor pijp/buis en bochten.

€115,00

Purge Backinggasblazen - PurgElite

Deze backingsgassysteem van PurgElite is opblaasbaar en gasdicht. De hittebestendigheid van de blazen is 80ºC en voor de verbindingsslang maar liefst 700ºC. Tenslotte compenseert het systeem de ovaliteit.

€160,00

BBQ pakket - Vaderdag Tip!

BBQ pakket: Niet alleen ideaal voor het lassen, maar ook voor de BBQ! Een veilige splitlederen schort en Handschoenen. Maar natuurlijk ook een multisleutel, onder andere ook handig om het biertje bij de BBQ mee te openen!

€25,00

BBQ slangenpakket

Het slangenpakket om je gas aan te sluiten op de BBQ. Zorg voor een veilige aansluiting met dit slangenpakket en geniet van mooie zomeravonden en veel lekkere BBQ's!

€12,50

ESAB Beits pasta - RVS

StainClean van ESAB is een beits pasta voor het schoonmaken en passiveren van lasnaden en door hitte getroffen zone. Speciaal voor RVS constructies. Doe de beits pasta op de lasnaad met de bijbehorende kwast. Na het beits naspoelen met ruimschoots water (

€15,63

Branderboortjes - Wypo

Vervuilde snijbranders weer bruikbaar maken? Met deze branderboortjes van hoogwaardig staal, dat een lange levensduur garandeert, heb je de snijmondstuk snel weer open en vrij om weer te kunnen gebruiken. De boortjes worden beschermd met een rvs opklapdoo

€5,54

Pagina 1 van 5