Sale
**ACTIE** Lila Wolfram elektroden

Abicor Binzel **ACTIE** Lila Wolfram elektroden

  1. Home
  2. **ACTIE** Lila Wolfram elektroden

April is de maand van het TIG lassen en daar zijn wolframelektroden een heel belangrijk onderdeel van! Daarom deze maand de Lila wolframelektroden in de actie! ... Lees meer...

€55,00
€45,00 Excl. btw
Merk:
Abicor Binzel
Artikelcode:
S6047710ACTIE

Product omschrijving

April is de maand van het TIG lassen en daar zijn wolframelektroden een heel belangrijk onderdeel van! Daarom deze maand de Lila wolframelektroden in de actie! Koop 5 verpakkingen van 10 stuks tegen een zeer scherpe prijs!

► 5 verpakkingen van 10 x 1,6 mm = € 45,- Een korting van € 10,-
► 5 verpakkingen van 10 x 2,4 mm = € 90,- Een korting van € 15,-
► 5 verpakkingen van 10 x 3,2 mm = € 150,- Een korting van € 30,-

Lila Wolfram

Mits een aangepaste regeling van de lasinverter kunnen bij het lassen van aluminium uitzonderlijke las-eigenschappen bereikt worden. Een juiste instelling van de balansregeling, 25% + 75%-, verhoogt de stroombelastbaarheid van de elektrode. De zeer goede ontstekingseigenschappen maken deze elektroden uitermate geschikt voor geautomatiseerde toepassingen. De lage elektrische weerstand verlaagt in sterke mate de  temperatuur van de elektrode wat de belastbaarheid en levensduur ten goede komt.

Geschikt voor het lassen van on- en hooggelegeerde staalsoorten, aluminium-, magnesium-, nikkel-, koper-, en titaanlegeringen.

  • Binzel
  • Kopkleur  E3® = Lila
  • Lengte 175 mm
  • Opmerking: Omdat bij het wisselstroomlassen met de  E3® geen bol aan de elektrode komt ALTIJD een punt van 60° slijpen!

Wolfram elektroden slijpen

We merken dat er veel vragen zijn over het slijpen van Wolfram elektroden. We doen altijd ons best om dergelijke vragen te beantwoorden voor iedereen. Om die reden hebben wij voor ons handboek voor de lasser een artikel geschreven over de verschillende slijprichtingen en de slijpkwaliteit en de diameters van de Wolfram elektrode. Ook bestaat er veel verwarring over de verschillende kleuren van de wolfram elektroden waar we eveneens een artikel aan hebben geweid.

 

 

Recent bekeken