Alles om te MIG/MAG lassen

43 Producten beschikbaar

Adapter lasdraadspoel

€9,25

Abicor Binzel Afsluitdop vloeistofslangen

Voorkom vervuiling door koelvloeistof en gebruik de afsluitdop van Binzel voor de vloeistofslang. Geschikt voor de MIG/MAG lastoortsen van Binzel. Keuze uit de kleuren rood en blauw.

€0,95

ESAB Anti-spat Lasspray - Alle varianten

€7,30

Abicor Binzel Anti-spat Lasspray - Pistolen spray en werkstukspray

Lassen werkt een stuk prettiger met minder lasspatten. Om die reden zijn er verschillende varianten van spatspray. Keramischespray, spatspray voor de laspistool en spatspray voor het werkstuk. Bekijk ons assortiment:

€3,00

ESAB Beits pasta - RVS

StainClean van ESAB is een beits pasta voor het schoonmaken en passiveren van lasnaden en door hitte getroffen zone. Speciaal voor RVS constructies. Doe de beits pasta op de lasnaad met de bijbehorende kwast. Na het beits naspoelen met ruimschoots water (

€15,63

Abicor Binzel Beschermhuls - MB15

Een beschermhuls voor de MB 15 lastoorts van Abicor Binzel of vergelijkbare toorts. Geleverd per stuk, € 1,65 per stuk.

€1,65

Abicor Binzel Contacttip - MIG/MAG lastoorts

Binzel Contacttipjes - De bijzondere technische kenmerken van de conacttipjes van Binzel zijn: Minimale toleranties, Gladde boringsvlakken (minder slijtage), Verdubbelde standtijd. De slijtage van de contacttips van Binzel ligt aanzienlijk lager, hierdoor

€3,82

Abicor Binzel Contacttip M6

Contacttips M6 Draad diameter 0,8 mm of 1,0 mm x 25 mm Merk Binzel. Vanaf € 0,24 per stuk. Geleverd in Kwaliteit ECu Verpakking van 10, 25 of 50 stuks. Binzel bezit een gepatenteerd productieproces voor kwalitatief hoogwaardige contacttips.

€2,62

Abicor Binzel Contacttiphouder - MIG/MAG lastoorts

De contacttiphouder zorgt ervoor dat de contacttip bevestigd kan worden aan de lastoorts. Hier vindt u alle varianten van Contacttips en lastoortsen. Selecteer daarvoor de juiste toorts. Vanaf € 1,05 per stuk

€10,55

ESAB Coreweld 46 LS - Metaalpoeder gevulde lasdraad

Coreweld 46 LS is een nieuwe generatie metaalpoedervuldraad gebaseerd op ESAB’s revolutionaire vuldraad oppervlaktetechnologie. Speciaal om dunne platen te kunnen lassen werd deze lasdraad ontwikkeld. Hij is te krijgen met een minimale dikte van 1.0 mm (I

€101,00

Abicor Binzel Flowtest meter - Abicor Binzel

De flowmeter is een testbuis om het aantal liters gas te meten/ in te stellen bij het MIG en TIG lassen. Eenvoudig te bestellen in onze webshop.

€10,19

Abicor Binzel Gasmondstuk - Alle varianten

De gasmondstuk regelt de gasverdeling rond het smeltbad en contacttip bij het MIG/MAG lassen. Hier vind je de verschillende soorten gasmondstukken van Binzel. Voor alle lastoortsen en in verschillende vormen.

€4,55

Fix Handy support

MIG handy support en de Handy support voor de elektroden tang. Daarnaast is er een ook een Handy tafelklem beschikbaar voor support. (50 mm)

€5,51

Lincoln electric Innershield- Gevulde Lasdraad - 0,9 mm

De innershield gevulde lasdraad is veelzijdig inzetbaar voor diverse basismaterialen, bovendien is het gebruiksvriendelijk, heeft een goede rupsuiterlijk en de lasdraad heeft een gemakkelijke slaklossing.

€23,27

ESAB Koelvloeistof - Lastoorts en lasapparaat - Coolant

Coolant long life van Esab is een Koelvloeistof voor vloeistofgekoelde lastoortsen tot -35⁰C à 10 liter. Zorgt ervoor dat de toorts goed gekoeld blijft, om defecten te voorkomen. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

€20,70

Weldas Laskussen

Om comfortabel op de knieën of laag bij de grond te kunnen lassen. Deze laskussens zijn hitte en vuurbestendig., ideaal voor bij het lassen. Gemaakt van canvas.

€25,00 €16,63

Abicor Binzel Liner - Staal Blauw, Rood, Geel en Blank

De Blauw, Rood en Gele liners worden gebruikt voor de luchtgekoelde laspistolen en voor de vernieuwde MB EVO PRO lastoortsen zowel luchtgekoeld als watergekoeld. De liners van staal zijn speciaal voor de vloeistofgekoelde lastoorts, maar NIET voor de vern

€2,62

Abicor Binzel Liner - Teflon of kunststof - 4 mm x 2 mm

Teflon liner is zeer geschikt voor RVS en bepaalde soorten oplasdraden. De kunststof liner is zeer geschikt voor het aluminium lassen. 4,0 mm buiten en 2 mm binnen. Deze kunt u zelf op maat maken. Inclusief klem nippel en O-ring

€8,81

Abicor Binzel Liner aansluit spiraal - Messing - 20 cm

Liner aansluit spiraal van messing in de lengte van 20 cm. Deze liner aansluit spiraal past op de teflon liner van 4 mm.

€5,30

Lincoln electric LNM CuSi3 - Koper Lasdraad - 0.8 mm

De LNM CuSi3 lasdraad is hittebestendig en corrosie bestendig en kan daarom gebruikt worden voor werkstukken in extreme omstandigheden. Voor het lassen van laaggelegeerde koperlegeringen en brazing. Geschikt voor alle lasposities.

€128,75

Abicor Binzel MB 401 / 501 - Isolatieschijf

Fiber ring tussen contacttiphouder en zwanenhals. € 0,62 per stuk, geleverd in verpakkingen van 5 stuks.

€3,10

Weldas MIG lashandschoen - COMFOflex - Weldas

MIG lashandschoenen in de maten L en XL, 35 cm, gemaakt van blauw split rund schouderleer, gevoerd en met een versterkte duim, een wijd model.

€9,28 €8,82

Abicor Binzel MIG/MAG Lastoorts - Grip Plus - Luchtgekoeld of Watergekoeld

De MIG/MAG laspistolen worden ingezet voor het veilig lassen van laag- en hooggelegeerde materialen. Luchtgekoelde en watergekoelde lastoortsen. Deze lastoortsen gaan uit het assortiment, daarom zijn niet alle toortsen en lengtes meer beschikbaar.

€158,00

Abicor Binzel MIG/MAG lastoorts - MB EVO PRO - Luchtgekoeld of Watergekoeld

De MB EVO PPRO zijn de vernieuwde en verbeterde MIG/MAG laspistolen. Ervaar hoe ergonomisch lassen voelt met deze lastoortsen, door een juiste positie van de schakelaar, het design en het kogelgewricht voel je je als lasser één met de toorts en heeft u...

€52,00

Pagina 1 van 2

MIG/MAG lassen

MIG/MAG lassen is een booglasproces. Vaak worden ze onder één noemer genoemd, maar er zit wel degelijk verschil tussen MIG lassen en MAG lassen.

 

MIG lassen

Bij het MIG lassen wordt er gebruik gemaakt van een inerte gas en lassen we enkel non-ferro metalen. Zo wordt het MIG lassen gebruikt bij het lassen van aluminium, koper lassen, het lassen met brons, maar ook lood, zink en messing. Non-ferro metalen bevatten geen ijzer. Bij MIG lassen wordt vaak gebruik gemaakt van Argon of een combinatie van bijvoorbeeld Argon en Helium. Een inert gas heeft als voordeel dat het niet actief deelneemt aan het lasproces. Hierdoor heeft het beschermgas geen invloed op de lasverbinding, het gas heeft dus enkel een ioniserende en beschermende functie.

 

Alles voor het MIG/MAG lassen

Bent u op zoek naar MIG/MAG lasapparatuur? Of misschien lucht gekoelde en water gekoelde MIG/MAG lastoortsten? U vindt hier alles om te MIG/MAG lassen!

 

Dit is wat anderen zeggen over de service van Allesomtelassen.nl: