Aansteker en vuursteentjes

  1. Home
  2. Aansteker en vuursteentjes

Veilig en betrouwbaar uw autogeen brander ontsteken, dat doet u met de komaansteker of de pistoolaansteker. Beide kwaliteitsproducten. Los van de aanstekers kun... Lees meer...

€1,10 Excl. btw
Artikelcode:
S5034110

Productomschrijving

Veilig en betrouwbaar uw autogeen brander ontsteken, dat doet u met de komaansteker of de pistoolaansteker. Beide kwaliteitsproducten. Los van de aanstekers kunt u ook vuursteentjes aanschaffen, zo kunt u deze eenvoudig vervangen zonder dat u een nieuwe aansteker nodig heeft.

 

Komaansteker

De Shurlite komaansteker is een gepatenteerd Amerikaans kwaliteitsproduct om uw autogeen apparatuur veilig te kunnen ontsteken. Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en economisch in gebruik. De zware draadveer, grote kom, extra grote ronde vijl en speciale vuursteen zorgen voor optimale ontsteking.

 

Pistoolaansteker

Pistoolaansteker vervaardigd van zwaar verzinkte plaat. De beide delen zijn aan elkaar geklonken waardoor een solide kwaliteit is verkregen. Een zware veer garandeert optimale ontsteking.

 

Vuursteentjes

Vuursteentjes gemaakt van hoogwaardig ijzer, goed voor minimaal 2000 onstekingen. Voor de komaansteker (met schroefdraad M4/M3 3,6 mm diameter) per 5 stuks. Voor de pistoolaansteker (2,5 mm diameter) per 10 stuks.

Recent bekeken