Globe Afbraamschijven - 10 of 25 stuks

  1. Home
  2. Afbraamschijven - 10 of 25 stuks

Afbraamschijven staal (ferro) verzonken 125 x 6,5 mm, aluminium (non ferro) verzonken 125 x 6,5 mm en ZA24 SXBF Grind Power verzonken 125 x 7,0 mm. Verpakt per ... Lees meer...

€20,30 Excl. btw
Merk:
Globe
Artikelcode:
S6405310

Productomschrijving

Afbraamschijven staal (ferro) 125 x 6,5 mm, aluminium (non ferro)125 x 6,5 mm en ZA24 SXBF Grind Power 125 x 7,0 mm. Verpakt per 10 of 25 stuks. Afbraamschijven worden gebruikt om lassen weg te slijpen. In één van onze vlogs gaan wij dieper in op de verschillen tussen afbraamschijven, slijpschijven en lamelleschijven.

Afbraamschijven met verzonken kern

Globe is een heel mooi merk als het gaat om slijpschijven en ook afbraamschijven. Ze hebben een mooi assortiment van afbraamschijven voor de haakse slijper. Ze halen een hoge capaciteit uit de afbraamschijven door de juiste type schuurmiddelen, bindmiddelen en hardheid samen te stellen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Globe en daarom worden er regelmatig steekproeven en laboratorium testen uitgevoerd, waar het efficiënte karakter telkens weer wordt bewezen. Niet vreemd aangezien Globe strikte eisen stelt aan de afbraamschijven om naast kwaliteit tevens zo min mogelijk vibratie te ervaren tijdens het gebruik.

Afbraamschijf staal (ferro) verzonken

Zeer goede schuur capaciteit. Voor zware werk als gekartelde randen of scherpe hoeken van ijzerhoudende metalen.

Afbraamschijf aluminium (non ferro) verzonken

Voor het gebruik op aluminium en andere niet ijzerhoudende materialen. De mix van schuurmiddelen die gebruikt wordt zorgt voor een hoge afbraamcapaciteit zonder verstopt te raken.

Grind Power afbraamschijf

De innovatieve afbraamschijfschijf voor trillingsvrij afbramen: Afbraamschijf die door een fijnmazige backing vrijwel trillingsvrij werkt en door de speciale mixstructuur (vrij van Sulpher, IJzer en Chloor) een fenomenale verspaning realiseert. De GrindPower is in staat om de werktijd  tot 50% terugdringen door de zeer hoge verwijderings capaciteit van 45 gram/min, tegen  22 gram/min voor een traditionele schijf. Hierdoor ontstaat er uiteindelijk een kostenvoordeel.

Globe Grind Power is cutting your costs

  • Extreem lange standtijd
  • Regelmatige rand slijtage
  • Minimale vibratie
  • Extreme verspaningscapaciteitZA24 SXBF Grind PowerZA24 SXBF Grind Power

Recent bekeken