Abicor Binzel Anti-spat Lasspray - Pistolen spray en werkstukspray

  1. Home
  2. Anti-spat Lasspray - Pistolen spray en werkstukspray

Lassen werkt een stuk prettiger met minder lasspatten. Om die reden zijn er verschillende varianten van spatspray. Keramischespray, spatspray voor de laspistool... Lees meer...

€5,20 Excl. btw
Merk:
Abicor Binzel
Artikelcode:
S6264701

Productomschrijving

Lassen werkt een stuk prettiger met minder lasspatten. Om die reden zijn er verschillende varianten van spatspray. Keramischespray, spatspray voor de laspistool en spatspray voor het werkstuk. Bekijk ons assortiment:

Super pistolen spray 

 

Keramische beschermspray

 

Protec CE15L

 

Accessoires Protec

Antispat spray wordt bij het MIG lassen gebruikt om te voorkomen dat lasspatten zich vasthechten op het contactmondstuk en het gasmondstuk. De anti spat spray kan tevens worden gebruikt voor het inspuiten van het te lassen werkstuk zodat zich daarop geen spatten vasthechten. Vanaf € 2,33 (bij 12 stuks). Leverbaar per stuk of per 12 stuks.   De keramische spray van ABICOR BINZEL is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van de slijtonderdelen van lastoortsen met name bij het geautomatiseerd lassen.

Na het aanbrengen laat deze spray een witte keramische beschermlaag achter op de slijtonderdelen; na een korte drogingstijd van ca. 5 s. kan het lasproces verder gezet worden.

Hierdoor wordt de spataanhechting sterk gereduceerd en de levensduur van de slijtonderdelen aanzienlijk verlengd. Bovendien is de keramische beschermlaag elektrisch niet-geleidend, wat zorgt voor een betere ontsteking en een rustigere lasboog.

  CE15L is een Bio Lotion tegen lasspatten op werkstukken.

Vóór het lassen brengt men een dunne laag Protec CE15L lotion aan en na het lassen veegt men de spatten zonder moeite weg. De lotion heeft een reinigende werking en is geschikt voor elke nabehandeling

 
  • Een spuitbus 500 ml gevuld met Protec CE15L Biolotion
  • Een 10 liter jerrycan met Protec CE15L Biolotion
  • Een navulbare fles voor de Protec CE15L Biolotion (LET OP deze is niet gevuld bij aanschaf!)
  • Een Spraykop voor de navulbare fles.
  • Een aftapkraan voor de jerrycan