Lincoln electric

Lincoln Electric staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit op het gebied van lassen, snijden en verbinden. We bieden dan ook een rui assortiment van Lincoln lasapparaten en lastoebehoren. Het unieke aan Lincoln is dat ze voortdurend bezig zijn met innovatie en ontwikkeling op het gebied van technologie in de  lastechniek.

51 Producten beschikbaar
Pagina 1 van 3

Lincoln Electric heeft een ruim assortiment in de lastechniek. Voor al uw Lincoln Electric lasapparaten en lastoebheoren bent u hier aan het juiste adres. Er volop keuze in MIG/MAG lasapparaten, TIG lasapparaten en elektroden lasapparaten. Lincoln heeft tevens mooie plasma snijmachines. Daarnaast vinden we in het assortiment van Lincoln (automatische) lashelmen, lasdraad voor het MIG/MAG lassen, maar ook TIG lasdraad en nog veel meer! Met de Lincoln producten kun je terecht in alle technische branches zoals de Proces industrie, Automotive & Transport, Pijpleidingfabricage, Pijpfabricage, Offshore en meer!

 

Met Lincoln Electric lasapparaten en lastoebehoren weet je dat te maken hebt met kwaliteit. Ze zijn continue bezig met ontwikkeling en innovatie.