Industriële gassen

62 Producten beschikbaar
Pagina 1 van 3

Online gas bestellen

Lastraga/Cryogas staat voor service en één van onze services is dat je heel eenvoudig en snel je gassen online kunt bestellen in de webshop of via onze app. Onze gassen worden geleverd in samenwerking met Messer Group en Rijngas. We leveren deze gassen in een groot deel van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Welke gassen bestellen

Voor alle industriële gassen kun je bij ons terecht! Niet alleen voor lasgassen, maar voor het complete assortiment van industriële gassen. Zoals gassen voor de voedsel industrie, of medische gassen. Maar ook voor andere technische toepassingen kun je de gassen vinden. Al onze gassen worden geleverd in gasflessen met verschillende hoeveelheden, maar ook in bundels gasflessen voor groot gebruik. 

Hoe kun je online de gasbestelling plaatsen?

De gassen hebben in onze webshop geen prijzen, dit komt omdat je alleen industriële gassen kunt bestellen wanneer je een contract hebt afgesloten met Messer. Bij bestelling van de gassen gelden de prijsafspraken die in het gascontract vermeld staan. We hebben vaste routes, dat betekent dat wanneer je klant wordt, we een bepaalde leverdag afspreken. Bestel vervolgens altijd uiterlijk een dag voor de leverdag en vóór 12:00 uur (in de middag) om te zorgen voor een tijdige levering. Worden gassen te laat besteld, dan gaat de bestelling pas de volgende ronde mee. Dit heeft te maken met de regel en wetgeving omtrent het ADR.

Ook je gassen bij Lastraga/Cryogas bestellen?

Heb je nog geen contract, maar wel interesse in onze industriële gassen en het gemak van onze webshop en app voor Iphone en Android? Neem dan gerust eens contact met ons op. Samen kunnen we kijken naar de beste mogelijkheden die bij jou of het bedrijf passen.

Meer voor de industriële gassen

Niet alleen voor de gassen kun je bij ons terecht. We bieden je nog zoveel meer mogelijkheden! In onze webshop vind je ook accessoires voor de gassenflessen, de gasopslag en de gasdistributie. Maar ook voor de aanleg van het gasdistributie systeem of voor het onderhoud daarvan zijn wij u tot uw dienst.

Dit is wat anderen zeggen over de service van Allesomtelassen.nl: