Abicor Binzel Gascup - Abitig Grip (Little)

  1. Home
  2. Gascup - Abitig Grip (Little)

Binzel keramisch gasmondstuk (gascup) voor de type BG 1 Abitig Grip en Abitig Grip Little tig-toortsen.Met een standaard lengte van 26 mm. 150/260W verpakt pe... Lees meer...

€5,20 Excl. btw
Merk:
Abicor Binzel
Artikelcode:
S3856703
Levertijd:
1-2 werkdagen

Productomschrijving

Binzel gascups

Binzel keramisch gasmondstuk (gascup) voor de type BG 1 Abitig Grip en Abitig Grip Little tig-toortsen.Met een standaard lengte van 26 mm. 150/260W verpakt per 3 stuks, € 1,73 per stuk.

Keramische gasmondstukken

Cups, keramische gasmondstukken zoals deze officieel heten zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. De gascups hebben een isolerende functie. Doordat keramiek een slechte stroomgeleider is kan je met gemak met de cup het werkstuk aanraken zonder dat er een stoomoverdracht plaats vind. Hierdoor kunnen we de cup gebruiken als steun bij het lassen.

Welke maat Gascup

In de praktijk blijkt dat men niet precies weet welke diameter je wanneer kiest. De diameter is afhankelijk van de stroomsterkte waarmee gelast wordt en diameter van de wolfram elektrode. We hebben een artikel geschreven voor ons handboek over de maten van de gascups en welke keuze daarin gemaakt moet worden.

Recent bekeken