Abicor Binzel Gasmondstuk - Alle varianten

  1. Home
  2. Gasmondstuk - Alle varianten

De gasmondstuk regelt de gasverdeling rond het smeltbad en contacttip bij het MIG/MAG lassen. Hier vind je de verschillende soorten gasmondstukken van Binzel. V... Lees meer...

€4,55 Excl. btw
Merk:
Abicor Binzel
Artikelcode:
S3674203
Levertijd:
1-2 werkdagen

Productomschrijving

De gasmondstuk regelt de gasverdeling rond het smeltbad en contacttip bij het MIG/MAG lassen. Hier vind je de verschillende soorten gasmondstukken van Binzel.

 

  • Cilindrisch gasmondstuk - Deze is geheel recht van vorm.
  • Conisch gasmondstuk - Deze loopt van voren schuin toe, dit om een juiste bundeling van de gasstroom te krijgen, goed zicht te houden op het smeltbad en de lasnaad. Doordat hij niet te klein gaat worden aan de uitstroom zal deze ook niet direct bij enige aanhechting van spatten de gasstroom afsluiten.
  • Sterk conisch - Deze loopt zeer sterk toe aan voorzijde, dit is voornamelijk om in kleine naadvormen te kunnen komen. Nadeel snel dicht zitten met spatten.
  • Rechte uitvoering met 2 uitstekende stukjes aan de gasmond - welke gebruikt wordt voor het puntlassen, men kan dan namelijk de plaat aandrukken met het gasmondstuk zonder dat de contacttip het werkstuk raakt.

 

Wilt u meer weten over gasmondstukken? Dan kunt u ook meer lezen in ons artikel uit ons handboek voor de lasser: "Gasmondstuk bij het MIG/MAG lassen". Hierin kunt u lezen wanneer u welk gasmondstuk kunt gebruiken en hoe u ze het beste kunt onderhouden om stijtage te beperken.

Mocht u nog vragen hebben of advies nodig hebben? Telefonisch zijn we bereikbaar op: 024 - 64 500 66, per e-mail: [email protected], of stel uw vragen in onze chatvenster. (Bij afwezigheid kunt u een bericht voor ons achter laten.)

Recent bekeken