Lasapparaat | MIG/MAG, TIG, MMA en plasma

lastechniek

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

Wees er altijd zeker van dat je niet te veel betaalt met de laagste prijs garantie op alle lasapparaten bij Lastraga/Cryogas! En vind je een bepaalde lasapparaat elders goedkoper? Dan bieden wij datzelfde lasapparaat goedkoper aan.

*Lees de voorwaarden

Geen producten gevonden...

Lasapparaten voor ieder werkstuk

Wanneer je gaat lassen, is een goed lasapparaat noodzakelijk! Daarom bieden wij in onze webshop waar wij alles voor het lassen aanbieden, alleen de beste lasapparaten. We werken met de de gernomeerde merken ESAB en Lincoln Electric. Beide merken bieden lasapparaten voor alle soorten laswerkzaamheden. Zo vind je in onze webshop lasapparaten voor het MIG/MAG lassen, TIG lasapparaten en lasapparaten voor elektroden lassen of MMA lassen. Elk lasapparaat heeft zijn eigen voordelen en kenmerken, zo hebben we dus voor ieder een lasapparaat dat het beste bij je past. Wanneer het door de ruime keus in lasapparaten, te lastig wordt om te kiezen, of wanneer je gewoon graag advies wilt hebben over het juiste lasapparaat, neem dan gerust eens contact met ons op. Onze lasexperts kennen alle lasapparaten en staan voor je klaar om te adviseren of te informeren over de lasapparaten van ESAB en Lincoln.

Lasapparaten lasklaar geleverd

Onze lasapparaten worden volledig lasklaar geleverd. Dat betekent dat je enkel nog gas en lasdraad nodig hebt, de rest van de onderdelen zitten altijd bij het lasapparaat. Onze lasapparaten zijn voorzien van lastoorts, aardkabel, laskabel, voedingskabels, draadaanvoerkast, trolley (bij de grotere lasapparaten) en een reduceerventiel. Dus wanneer de lasapparaten binnenkomen, kun je gelijk beginnen met lassen!

De juiste lasapparaten niet gevonden?

Wij verzorgen voor u het gehele pakket met zowel MIG/MAG, TIG en Elektroden lasapparaten, maar ook van Plasma snijmachines. Zoekt u een lasapparaat die er niet tussen staat. Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen deze namelijk ook verzorgen.

Geef bij de bestelling ook altijd de stekkertype op voor de primaire stroom en draad of elektroden diameter. Uiteraard kunnen wij de lasapparaten ook geheel naar wens configureren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Dit is wat anderen zeggen over de service van Allesomtelassen.nl: