Lashelm reinigen

  1. Home
  2. Lashelm reinigen

Een lashelm krijgt het zwaar te verduren, lasrook, lasspatten, zweet, vet, haren, allerlei invloeden die er voor zorgen dat de lashelm vervuild raakt. Daarom he... Lees meer...

€90,00 Excl. btw

Productomschrijving

Een lashelm krijgt het zwaar te verduren, lasrook, lasspatten, zweet, vet, haren, allerlei invloeden die er voor zorgen dat de lashelm vervuild raakt. Daarom hebben wij onze services uitgebreid met een lashelm reiniging. Breng je lashelm of stuur hem op en je kunt hem gereinigd terug ontvangen. Schoon, fris en zonder luchtjes!

Stuur hem op of breng hem langs

Je kunt de lashelm brengen, of opsturen. Wanneer je hem brengt, dien je hem zelf op te halen of hem te laten terugsturen tegen een extra betaling. Wanneer je hem opstuurt, betaal je GEEN verzendkosten oor het retour zenden.

Sint Teunismolenweg 52
6534 AG Nijmegen

Wat wordt er gereinigd?

De lasfilter wordt er uitgehaald, deze kan niet worden gereinigd in verband met elektronica. Maar de schaal van de lashelm (binnen en buiten zijde), het vizier en de hoofdbanden worden volledig gereinigd.

Lasspatten en andere gebruikssporen

Krasjes en lasspatten worden vanzelfsprekend wel gereinigd, maar blijven altijd zichtbaar. Wanneer de spatglazen ernstig zijn beschadigd of onder de lasspatten zitten, kun je deze beter vervangen dan reinigen.

Recent bekeken