Lastoebehoren

Geen producten gevonden...

Met alleen een lasapparaat, ladraad en een toorts ben je nog niet klaar om te gaan lassen. Er bestaat nog een legio aan lastoebehoren die je kunt of zelfs dient te gebruiken alvorens het lassen. Denk bijvoorbeeld aan het slijpen van een mooie laskant of het reinigen van het werkstuk om verontreiniging van de las te voorkomen. Maar er bestaan ook lastoebehoren die speciaal dienen om het werken aangenamer te maken. Bijvoorbeeld minder spatten met antispat spray voor de laspistool of speciale spray voor het werkstuk. Daarnaast zijn er ook allerlei lastoebehoren en hulpmiddelen te vinden voor tijdens het lassen, zoals bijvoorbeeld voor het lassen van pijpen en buizen. En ook voor na het lassen, hierbij kun je denken aan beitspasta.

Lastoebehoren voor het lassen

Met alleen een lasapparaat, ladraad en een toorts ben je nog niet klaar om te gaan lassen. Er bestaat nog een legio aan lastoebehoren die je kunt of zelfs dient te gebruiken alvorens het lassen. Denk bijvoorbeeld aan het slijpen van een mooie laskant of het reinigen van het werkstuk om verontreiniging van de las te voorkomen. 

Lastoebehoren tijdens het lassen

Er bestaan ook lastoebehoren die speciaal dienen om het werken aangenamer te maken tijdens het lassen. Bijvoorbeeld minder spatten tijdens het lassen, met antispat spray voor de laspistool of speciale spray voor het werkstuk. Maar ook bij het lassen van pijpen en buizen kunnen verschillende lastoebehoren het werken een stuk prettiger maken. Denk bijvoorveeld aan centreerklemmen, backingasblazen, pijpondersteuners en backinggas consumables.

Lastoebehoren voor na het lassen

Na het lassen zijn er ook een aantal prettige lastoebehoren. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan beitspasta en andere lasnaadreinigingsystemen. Maar er zijn ook toebehoren voor het onderzoeken van de lasnaad.

Kortom, je vind hier gewoon écht! alles om te lassen!