MIG/MAG lastoortsen en toorts onderdelen

Geen producten gevonden...

Lastoortsen MIG/MAG Binzel

Opzoek naar de lastoorts die het beste bij jou en de MIG/MAG lasproces past? Hier vind je verschillende watergekoelde lastoortsen en luchtgekoelde lastoortsen voor het MIG/MAG lassen. De lastoortsen in onze webshop zijn van het merk Abicor Binzel een echte specialist als het gaat om lastoortsen.

Goedkoop is niet altijd goedkoper, zo bleek uit een test die we hebben gedaan met onze klant Gerrit-Jan Leeijen van Caterpillar.

Gerrit-Jan Leeijen: “De afdeling inkoop bepaalde voorheen in grote lijnen wat er ingekocht werd. Als er een dealer kwam, werd vooral gekeken naar de aanschafprijs. Maar uit een proef die we in het bedrijf gedaan hebben, bleek dat een duurdere toorts zichzelf al snel terugverdiende doordat er bespaard kon worden op reparatiekosten en slijtonderdelen.”

Meer lezen over deze test? We schreven er een artikel over: "Lastoorts veranderingen"

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht. Telefonisch zijn we bereikbaar op: 024 - 64 500 66, per e-mail: [email protected].

Lastoorts onderdelen Binzel - MIG/MAG lassen

Bekijk de lastoorts onderdelen van Abicor Binzel, online en snel in onze webshop. Lastoorts onderdelen als liners, gasmondstukken, contacttiphpouders, zwanenhalzen en nog meer onderdelen voor uw toorts bij het MIG/MAG lassen.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht. Telefonisch zijn we bereikbaar op: 024 - 64 500 66, per e-mail: [email protected].