Optimus Lastang Optimus

  1. Home
  2. Lastang Optimus

Doordat de Optimus Lastang een gesloten kop heeft is het mogelijk om hem boven het hoofd te kunnen gebruiken. Hij zorgt namelijk voor maximale isolatie. Optimus... Lees meer...

€22,43 Excl. btw
Merk:
Optimus
Artikelcode:
S5000101

Productomschrijving

Boven het hoofd lassen

Doordat de Optimus Lastang een gesloten kop heeft is het mogelijk om hem boven het hoofd te kunnen gebruiken. Hij zorgt namelijk voor maximale isolatie. Optimus staat dan ook wereldwijd bekend om zijn kwaliteit.

Onder verschillende hoeken lassen

De elektroden kunnen op drie verschillende plekken worden ingestoken, dit zorgt ervoor dat er onder verschillende hoeken eenvoudig gelast kan worden. Doordat het RVS zo krachtig is, klemmen de elektroden perfect en zorgt dit voor een snelle elektrode wissel. Dit bespaart tijd en moeite.

Handvat Optimus lastang

Het handvat van de Optimus lastang is vervaardigd van glasvezel versterkt polyester en de stroomvoerende delen van hoogwaardig messing. De koelribbels in het handvat zorgen voor een optimale afkoeling van de lastang hetgeen intensief gebruik ten goede komt.

Onderdelen optimus lastang

Onderdelen van de Optimus lastang zijn los verkrijgbaar. De lastangen met G 3/8 en M18 x 1,5 aansluiting zijn geschikt voor wartel/kegel of klembus.

Recent bekeken