Bescherming bij het Plasma snijden

67 Producten beschikbaar

3M Adflo - Comfortriem - leer

Vervangend onderdeel voor als de originele riem moet worden verwisseld. Lederen riem voor de 3M™ Adflo™ motoraangedreven ademhalingsbescherming.

€59,56

3M Adflo Acculader Li-ion - Speedglas

Enkel geschikt voor de Adflo batterij Li-ion standaard of Li-ion Heavy Duty.

€117,35

3M Adflo Adapter - Speedglas 9100

De nieuwe Speedglas lashelmen en Adflo hoofdkappen van 3M zijn uitgerust met een ademslang van het type QRS (Quick Release Swivel: snel sluit systeem) die u met één hand kunt aansluiten en loskoppelen. Deze adapter is bedoeld voor de oudere luchtslangen v

€12,13

3M Adflo Ademslang - Speedglas

De Adflo ademslang of luchtslang past op alle speedglas helmen in combinatie met de Adflomotorunit.

€30,64

3M Adflo Deeltjesfilter - Speedglas

Wanneer de Adflo motorunit wordt ingeschakeld en het display geeft rood licht, dan is dat het teken dat de deeltjesfilter vol loopt. Het is dan zeker tijd om deze te vervangen.

€59,11

3M Adflo filter - A1B1E1

Het A1B1E1-filter vangt organische, anorganische en zure gassen en dampen op. Wanneer u het Adflo-ademhalingssysteem gebruikt met een gasfilter, raden wij u aan om de heavy-duty batterij voor zware belasting en de ademslang met geluiddemper te gebruiken.

€56,39

3M Adflo Filter - A2

Het A2-filter vangt organische, anorganische en zure gassen en dampen. Wanneer u het Adflo-ademhalingssysteem gebruikt met een gasfilter, raden wij u aan om de heavy-duty batterij voor zware belasting en de ademslang met geluiddemper te gebruiken. Vervang

€71,70

3M Adflo Li-ion batterij - Speedglas

Adflo Batterij Li-ion, Standaard of Heavy Duty batterij. Deze vernieuwde batterij past niet op de oude lader, maar is wel te gebruiken op de oude Adflo motorunits.

€120,47

3M Adflo Vonkenvanger - Speedglas

De vervangbare Vonkenvanger in de filterkap voorkomt dat de filter vlam vat. Vervang deze vonkenvanger wanneer hij is vervormd of niet goed meer past.

€8,27

Plymovent Afzuigarmen

Berscherm uw lassers en uzelf met een goede afzuiginstallatie voor tijdens het lassen. Met de afzuigarmen van Plymovent kunt u afzuigen bij de bron en zo een goede en gezonde werkruimte creëren voor u en uw werknemers.

€0,00

Plymovent Afzuiging Lasrook - GoLine

Ook als er op de werkvloer minder intensief gelast wordt is een goede afzuiging essentieel! Speciaal voor die groep lassers heeft Plymovent de afzuiging van GoLine en GoLineplus. Voor een effectieve bescherming, met een goede prijs kwaliteitsverhouding.

€0,00

Plymovent Afzuiging Lasrook - Mobiele filters

Soms moet er ook wel gelast worden in nauwe of moeilijk te bereiken ruimtes. Maar ook daar is veiligheid en gezondheid van groot belang. Daarom heeft Plymovent de flexibele Mobiele lasrook filters ontwikkeld.

€0,00

Optrel Automatische Laspet - Weldcap Optrel

De Weldcap van Optrel is speciaal ontworpen voor wanneer lassen niet de hoofdwerkzaamheden zijn. De Optrel laspet is flexibel waardoor u eenvoudig en snel van werkzaamheden kunt overschakelen. Toch biedt hij de veiligheid die je als lasser nodig hebt. De

€178,63

Beenbeschermers - Leer

Beenbeschermer Weldsafe vervaardigd van roodbruin, vuurdovend geïmpregneerd rundsplitleder. Volledig gestikt met ijzersterk Kevlar garen. Voor de bescherming van het onderbeen en voet. Kuit- en enkelverstelling met lederen riem met gesp.

€22,78

Gehoorkap 3M Peltor X2A - SNR 31 dB

De 3M Peltor X2 zijn lichtgewicht oorbeschermers met een slank, aantrekkelijk en rechtlijnig design. Met de dubbele beugel wordt de ideale pasvorm en comfort bereikt. De zachte oorschelpen dragen zeer aangenaam en sluiten goed af. De gehoorbeschermer is b

€21,65

Gehoorkap Mach1 - SNR 23 dB

Verstelbare gehoorbeschermer, speciaal ontworpen voor kort gebruik. De gehoorbeschermer is voorzien van lichte oorschelpen en geeft een geluidsreductie van 23dB. (SNR 23dB).

€7,18

Gehoorkap QM24 - SNR 26 dB

Eenvoudige maar doeltreffende gehoorbeschermer voor de doe-het-zelver. Voorzien van een roterende hoofdband en een SNR van 26 dB. Dat betekent een gemiddelde geluidsreductie van 26 dB.

€11,01

Gehoorkap Viking V1 - SNR 30 dB

Gehoorbeschermer voor industrie en semi-professioneel. Voorzien van kunststof comfortbeugel en verstelbare band om te dragen over het hoofd, achter het hoofd of onder de kin. SNR 30 dB.

€13,38

Gelaatscherm Houder

Gelaatsscherm houder. Licht gewicht en uniek design. 7 punts verstelbare hoofdband inclusief een extra draaiknop instelling. Zichtveld in 3 posities te verstellen.

€5,22

Weldas Halsbescherming - Split runder leder

Split runder lederen halsbescherming om uw hals te beschermen tegen de gevaren die voor komen bij het lassen of snijden. Kan met klittenband bevestigd worden aan de binnen- of buitenzijde van de lashelm.

€5,50 €3,66

Weldas Halsbescherming - Varkensleer

Zwart glad varkenslederen halsbeschermer om uw hals te beschermen tegen de gevaren die voor komen bij het lassen of snijden. Kan met klittenband bevestigd worden aan de binnen- of buitenzijde van de lashelm.

€12,25 €8,15

3M Hoofdband - Speedglas 9100

Onderdeel als de originele hoofdband versleten of beschadigd raakt tijdens gebruik. Inclusief onderdelen. Geschikt voor hoofdmaten 50 tot en met 64. Soepele vergrendeling voor precieze bevestiging.

€24,61

3M Keel en oorbescherming - Speedglas 9100

Uitgebreide bescherming voor de nek voor Speedglas-lashelmen uit de 9100-serie. Te gebruiken met het volledige helmsysteem om de gebruiker te beschermen tegen lasvonken, spatten en hittestraling op oren en nek. Gemaakt van vlamvertragend textiel voor besc

€40,64

Weldas Las overall - Vlamvertragend katoen

Las overall gemaakt van blauw 05 gr./m² vlamvertragende katoen en de mogelijkheid om kniebeschermers in de broekspijpen te voegen. EN ISO 11611:2007 Class 1/A1+A2 TÜV BP 60097781 0001 TÜV 21220109 002

€99,40 €66,10

Pagina 1 van 3