TIG Lasapparatuur

lastechniek

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

Wees er altijd zeker van dat je niet te veel betaalt met de laagste prijs garantie op alle lasapparaten bij Lastraga/Cryogas! En vind je een bepaalde lasapparaat elders goedkoper? Dan bieden wij datzelfde lasapparaat goedkoper aan.

*Lees de voorwaarden

13 Producten beschikbaar

TIG lasapparaten

TIG Lasapparaten van hoge kwaliteit merken, zoals Esab en Lincoln. Zo heeft u vaak zelfs 3 jaar garantie! Dit wordt per machine aangegeven in de webshop. Mocht u graag advies willen over het aanschaffen van een lasapparaat, dan staan wij altijd voor u paraat.

Geef bij de bestelling ook de stekkertype op voor de primaire stroom en draad of elektroden diameter. Uiteraard kunnen wij de tigapparatuur geheel naar wens configureren.

Professioneel tig lasapparaat

Een TIG lasapparaat aanschaffen? Dan ga je natuurlijk voor het lasapparaat dat het beste bij jou, de werkomstandigheden en de taken past! Daarom hebben we een ruim assortiment van TIG lasapparaten van de vooraanstaande merken ESAB en Lincoln Electric. Twee merken die met hun jarenlange ervaring precies weten wat je van een TIG lasapparaat moet kunnen verwachten. Bekijk daarom ons aanbod aan lasapparatuur. Mocht je advies willen over wel apparaat bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op!