Gasopslag

Het kan altijd eens voorkomen dat je ruimte gebrek hebt, vanwege een grote opdracht of andere redenen. En daarom is het mogelijk om bij ons een gasflessen opslag te huren!

Al vanaf € 50,- per week!

 *Exclusief transportkosten

Een belangrijk onderdeel van veilig werken met gas, is ook het veilig opslaan van gasflessen. Met deze gasfles opslag van Rijngas kunnen er maar liefst 24 gasflessen (van 11 tot 14 KG) worden opgeslagen verdeeld over 2 lagen. Maar kan ook worden gebruikt voor 12 flessen van 33 KG door eenvoudig de midden laag op te klappen.

De flessenberging kan verankerd worden en is voorzien van vorksloffen, 4 hijsogen, mogelijkheid tot het plaatsen van een brandblusser, en insteekborden waar veiligheidsbladen en noodtelefoonnummers vermeld kunnen worden.

Met de Rijngas flessenberging voldoet u aan de belangrijkste eisen die vermeld worden in de PGS 15 (regelgeving voor verpakte gevaarlijke stoffen). Wel dient rekening gehouden te worden met de verplichte veiligheidsafstanden. De medewerkers van Rijngas nemen graag de noodzakelijke maatregelen met u door.

Afmetingen:

hoogte: 191 cm
breedte: 138 cm
diepte: 110 cm

1 Producten beschikbaar