TIG Lasapparatuur huren

  1. Home
  2. TIG

lastechniek

Plotselinge of een tijdelijke drukte, lasmachine is weg vanwege onderhoud, machine testen voor aankoop of gewoon nog even uitstellen van een grote investering? Dit kunnen allemaal redenen zijn waarom u een lasapparaat zou willen huren.

Al vanaf € 100,- per week!

In sommige situaties is het huren van een machine een ideale uitkomst. Bijvoorbeeld wanneer uw machine in onderhoud is, bij plotselinge drukte of bij een tijdelijke opdracht. Of natuurlijk om een nieuwe machine uitvoerig te proberen voordat u beslist tot aankoop. Ook als u voor korte tijd speciale apparatuur nodig heeft bent u bij Lastraga/Cryogas aan het juiste adres.

Verhuur gascilinders

Naast de verhuur van lasapparatuur is het ook mogelijk gascilinders bij ons te huren. Gassen als Menggas voor het MIG/MAG lassen, Argon voor het TIG lassen, Acetyleen - Zuurstof voor snijden en natuurlijk ook Propaan en Heftruck gas (HCS)

 

Meer informatie over de verhuur mogelijkheden?

Bij Lastraga/Cryogas kunt u terecht voor het huren van diverse las apparatuur. Wij verhuren een ruim assortiment lasapparatuur, toebehoren en gascilinders tegen zeer lage prijzen. Geef aan welk lasproces van toepassing is, zoekt een machine voor 220 volt of 380 volt, wat zijn de werkzaamheden, welk materiaal wilt u er mee lassen en voor welke periode u wenst te huren.

Aan de hand van deze vragen kunnen wij u een passende aanbieding maken.