Reparatie

Naast onze huismerk machines repareren wij alle merken en types.

reparatie lasapparatuur

Toortsen en slangenpakketten zowel MIG/MAG, TIG, Plasma, Autogeen. Tussenpakketten van lucht of watergekoelde machines in elke gewenste lengte en aansluiting. Reparatie, onderhoud, NEN keuring eventueel in combinatie met een onderhoudscontract.

 

Monteur voor reparatie op bezoek

Bij en storing kan een monteur naar u toe komen waarbij hij indien mogelijk de storing zal verhelpen, gaat dit niet dan kunnen wij de apparatuur mee nemen en in onze werkplaats herstellen. Onze vakkundige monteurs zijn u van dienst vanuit Nijmegen. Zo maken wij reisafstanden zo kort mogelijk. Bij een storing is het doel dit zo snel mogelijk te verhelpen, daarom hebben wij een extra servicedienst die transport  vice versa zo snel mogelijk en tegen geringe kosten kan uitvoeren. Dit heet bij ons “L.S.E.” wat staat voor Lastraga Sevice Express. U meldt ons de storing en wij verzorgen het transport.

 

Reparatie box

reparatie box

Wij rijden op vaste dagen de routes in ons werkgebied Limburg, Gelderland en Noord Brabant. Om het u nog gemakkelijker te maken stellen wij u een gratis service box ter beschikking met uw bedrijfsnaam er op vermeld. Hierin deponeert u de te repareren componenten. Onze chauffeur neemt deze mee en brengt de componenten hersteld weer bij u terug. Om te zorgen dat wij Lastraga/Cryogas zo snel mogelijk op de hoogte zijn van uw reparatie sturen wij u een dag voorafgaande aan de ophaal dag een mail met de vraag of er bij u reparaties aanwezig zijn. Indien geen reparaties hoeft u niets te doen. Hebt u wel een reparatie geeft dan een reactie op de ontvangen mail. Wij doen de rest. Wat u wel even moet doen is u eenmalig aanmelden voor deze extra service. Wij nemen uw bedrijf dan op in het mail bestand.

Dit alles is geheel vrijblijvend en garandeert een snelle service.