Service & Onderhoud van lasapparatuur

Service bij uw lasapparaat

Al vanaf het moment dat je een lasapparaat zoekt, bieden wij service. We gaan graag met je in overleg over wat de wensen zijn, wat voor laswerkzaamheden het lasapparaat moet aankunnen e.t.c. Daarnaast kijken we graag met je mee welke las materiaal je het beste kunt gebruiken, zoals lasdraad, elektroden, lastoorts, maar ook de persoonlijke beschermingsmiddelen. Met alle vragen kun je bij ons terecht. Van het eerste vrijblijvende advies, tot vele jaren na de levering van het lasapparaat. Zo kun je ook bij ons terecht voor het onderhoud van je lasapparaat. Zowel voor het TIG, MIG/MAG, eleketroden en autogeen lassen, als voor het autogeen en het plasma snijden.

Onderhoud lasapparaat

Net als auto's die regelmatig gekeurd worden en een grote en/of kleine beurt krijgen, is het ook voor lasapparatuur erg belangrijk om regelmatig te onderhouden. Wanneer onderhoud aan lasapparatuur met enig regelmaat gebeurt, dan kun je storingen voorkomen. Om die reden kun je niet alleen bij ons terecht voor onderhoud, maar ook voor een onderhoudscontract. Een contract waarin duidelijk staat omschreven wat je kunt verwachten en hoe de kosten zijn opgebouwd. Zo kom je nooit voor onverwachte uitval of kosten te staan.

Overig onderhoud in de lastechniek

Naast onderhoud van lasapparatuur, kunnen wij ook het onderhoud doen van gasinstallaties en leidingwerk en van de afzuigsystemen. Maar ook voor reparaties van lasapparaten en het keuren, valideren en kalibreren van lasapparaten ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op over onze onderhoudscontracten voor lasapparaten