Abicor Binzel Wolfram elektroden - 3 of 10 stuks

 1. Home
 2. Wolfram elektroden - 3 of 10 stuks

Wolfram elektroden vind je ook hier bij allesomtelassen.nl, je vindt hier de lila, grijze en groene wolfram elektroden in verschillende diameters al vanaf € 1,0... Lees meer...

€3,60 Excl. btw
Merk:
Abicor Binzel
Artikelcode:
S6047703

Productomschrijving

Lila Wolfram 

 

Grijze Wolfram 

 

Groene Wolfram 

Mits een aangepaste regeling van de lasinverter kunnen bij het lassen van aluminium uitzonderlijke las-eigenschappen bereikt worden. 
Een juiste instelling van de balansregeling, 25% + 75%-, verhoogt de stroombelastbaarheid van de elektrode. 
De zeer goede ontstekingseigenschappen maken deze elektroden uitermate geschikt voor geautomatiseerde toepassingen. 
De lage elektrische weerstand verlaagt in sterke mate de  temperatuur van de elektrode wat de belastbaarheid en levensduur ten goede komt. 
Geschikt voor het lassen van on- en hooggelegeerde staalsoorten, aluminium-, magnesium-, nikkel-, koper-, en titaanlegeringen.

 • Binzel
 • Kopkleur  E3® = Lila
 • Lengte 175 mm
 • Opmerking: Omdat bij het wisselstroomlassen met de  E3® geen bol aan de elektrode komt ALTIJD een punt van 60° slijpen!
 

Vooral geschikt voor gelijkstroomlassen in lagere stroombereik vanwege hogere verdampingssnelheid van ceriumoxide en minder belastbaar dan de WLa- en de E3®-elektroden. Vanaf € 1,20 per stuk, geleverd in verpakkingen van 3 of 10 stuks.

Geschikt voor het lassen van on- en hooggelegeerde staalsoorten,  nikkel-, koper-, magnesium- en titaanlegeringen.

 • Binzel
 • Kopkleur: WCe 20 = grijs
 • Lengte 175 mm 
 

Ongelegeerde elektrode voor het wisselstroomlassen (AC) van aluminium en aluminiumlegeringen (sinusvormige wisselstroom bij éénfasige stroombronnen). Vanaf € 1,00 per stuk, geleverd in verpakkingen van 3 of 10 stuks.

Deze elektroden zijn niet geschikt voor het wisselstroomlassen met inverters (square wave) en voor het gelijkstroomlassen (DC).

Opmerking: Deze elektrode wordt sterk afgeraden in combinatie met inverters!

 • Binzel
 • Kopkleur: WP = groen
 • Lengte 175 mm

  

Wolfram elektroden slijpen

We merken dat er veel vragen zijn over het slijpen van Wolfram elektroden. We doen altijd ons best om dergelijke vragen te beantwoorden voor iedereen. Om die reden hebben wij voor ons handboek voor de lasser een artikel geschreven over de verschillende slijprichtingen en de slijpkwaliteit en de diameters van de Wolfram elektrode. Ook bestaat er veel verwarring over de verschillende kleuren van de wolfram elektroden waar we eveneens een artikel aan hebben geweid.

 

 

Recent bekeken